זו שעת מבחן: עוצרים את המלחמה הבאה - הערב ברחבי הארץ

‎חברות וחברים שלי رفيقاتي ورفاقي،, אתמול המטח תפס אותנו מחוץ לקיבוץ. לא יכולתי אפילו להיכנס הבייתה לארוז תיק, הכנסתי את הילדה הקטנה למכונית ונסענו לחברה שגרה במרכז הארץ. ככה זה כשגרים בכיסופים, צמוד לרצועת עזה. ככה זה כשנופלים לך טילים על הראש, וככה זה כשהבית רועד בכל פעם שמטוסים מפציצים בעזה. ألبارحة باغتتني القذائف أثناء مكوثي خارج الكيبوتس. لم أتمكن حتى من دخول المنزل لتحضير حقيبة. أدخلت ابنتي الصغرى للسيارة وسافرنا لصديقة تسكن في مركز البلاد. هكذا تكون الأمور عندما نسكن في كيسوفيم، بالقرب من قطاع غزة. هكذا تبدو الأمور عند سقوط القذائف من فوق رأسك وعندما يرتج البيت في كل مرة يفجرون غزة بها.

אני לא רוצה לבזבז את הזמן היקר שלכם, אז אני אשמור על זה קצר: אני נגד מלחמה חדשה בעזה. אני והתנועה שלי, תנועת "עומדים ביחד", יודעים ובטוחים שרק שלום ישראלי-פלסטיני יוכל להבטיח לי ולשכנים שלי שקט וביטחון, רק שלום הוא הפיתרון לסבבי המלחמה שמנהלים לי על הראש.. لا أريد تضييع وقتكم الثمين، لذا لن أطيل عليكم: أنا ضد حرب جديدة في غزة. أنا وحراكي، حراك "نقف معًا"، نعلم ومتأكدون من أنه فقط السلام الإسرائيلي-الفلسطيني بإمكانه ضمان الهدوء والأمان لي ولجيراني، وأن الحل الوحيد لسلسلة الحروب التي يقودونها فوق رأسي هو الوصول لاتفاق سياسي حقيقي.

אז מה אני רוצה מכם ומכן? שלא תשבו בשקט ותשקיפו על המציאות מהצד. תוכלו להצטרף אלינו באחת מההפגנות שאנחנו מארגנים הערב ברחבי הארץ ما الذي أريده إذًا منكم ومنكن؟ ألا تجلسوا بصمت وتنظروا للواقع من بعيد. بإمكانكم الانضمام إلينا بطريقتين - ألأولى، أن تشاركوا هذا المساء في إحدى المظاهرات التي نظمناها بكل أنحاء البلاد:

שלכם – تحياتي, יעלה רענן - يعيلا رعنان، חברת הנהגת "עומדים ביחד" ותושבת קיבוץ כיסופים عضوة في قيادة حراك "نقف معًا" ومقيمة في كيبوتس كيسوفيم مظاهرات طوارئ في أرجاء البلاد | 20:00 | הפגנות חירום ברחבי הארץ

**חיפה حيفا: כיכר אונסקו במושבה הגרמנית, למרגלות הגנים הבאהיים دوار اونسكو في الحي الالماني، مقابل لادراج حدائق البهائيين **ירושלים القدس: כיכר פריז دوار پاريس **תל אביב تل-ابيب: שדרות רוטשילד פינת רחוב אלנבי جادة روتشيلد تقاطع شارع ألنبي

Inline strong start-string without end-string.

System Message: SEVERE/4 (<string>, line 18)

Missing matching underline for section title overline.

****************************
  יש לנו בקשה דחופה: הצטרפו לקריאה נגד מלחמה ובעד הסדרה בעזה, שתפו אותה עם כל מי שרק אפשר - לפני שעוד דם ישפך!‬

---------- Forwarded message --------- From: רלוקה - זזים

הי, לצערנו זו לא הפעם הראשונה שאנחנו מריצים את הקריאה נגד מלחמה ובעד הסדרה בעזה. עכשיו אני מבקשת ממך לשתף אותה עם כל מי שרק אפשר, לפני שעוד דם ישפך:

שתפו בפייסבוק https://act.zazim.org.il/act/gaza_he?t=5&akid=2981%2E8418%2ERlWMqU

רלוקה וצוות זזים

זזות וזזים יקרות/ים,

לפני יומיים, נתניהו הצהיר שמלחמה בדרום היא מיותרת. שעות ספורות לאחר-מכן, התרחשה התקרית המבצעית ברצועה, שבעקבותיה אנחנו נגררים בדיוק לאותה מלחמה מיותרת - תושבי הדרום תחת אש כבדה וקטלנית ודם נשפך בשני הצדדים.

כולם, כולל נתניהו שאמר זאת בעצמו, יודעים שאחרי עוד סבב לחימה, נמצא את עצמנו באותה נקודה בדיוק. התוצאה המובטחת היחידה של מלחמה בעזה, היא עוד מוות. הרוגים. דם והרס.

אנחנו חייבים לעצור את הסיחרור הקטלני הזה - מאמצי התיווך להשגת הפסקת אש נמשכים גם עכשיו ונתניהו זקוק לגב ציבורי שיאפשר לו לגלות מנהיגות ולעמוד מול מחרחרי המלחמה בממשלה וברחוב. בואו נשמיע קול רם וברור נגד המלחמה בעד הסדרה, כדי שהקול שלנו יגבר על הקולות הקיצוניים:

הצטרפו לקריאה הדחופה

מלחיץ להיווכח שוב עד כמה המצב בעזה שברירי ועד כמה ביטחונם של מאות אלפי ישראלים בדרום תלוי ביכולתו של נתניהו למכור למיעוט קיצוני את הצורך בהסדרה. לכן אסור לנו להפקיר את הדיון הציבורי לקיצונים - כל רגע בלי הפסקת אש פירושו עוד סבל למשפחות ולתושבים באזור. הוסיפו את שמכם לקריאה להסדרה, כדי להטות את הכף נגד הקיצוניות והמלחמה:

הצטרפו לקריאה הדחופה ללא הסדרה ארוכת טווח, המצב נידון להסלמה כל כמה חודשים, ותושבי הדרום ועזה הם אלו שמשלמים את המחיר. השגרה בדרום היא שגרה של אזעקות, מטחי ירי וילדים בטראומה ובעזה כמעט שני מיליון חיים תחת מצור כבר 11 שנה. זה חייב להשתנות היום. הסדרה עכשיו.

בתקווה,

רלוקה, אלי, מחמוד, הלי, בנג׳י ומעין - צוות זזים