טרמאפ או לא טרמאפ - צריך להמשיך להפגין ולנדנד את כסאו של נתניהו!

אחרי שעשרות אלפים שטפו את הרחובות במוצ״ש האחרון, נתניהו הודיע שהוא מקפיא את חוק ההמלצות - עד כדי כך חזק הכוח של מחאה אזרחית.

עכשיו, בואו נעשה את זה שוב: הערב (9.12) יתקיימו הפגנות בכל הארץ, וזה הזמן לצאת לרחוב ולהשמיע קול נגד השחיתות ולמען צדק חברתי; למען שוויון וחיים בכבוד, למען עתיד טוב יותר לכולנו. נתראה במוצ״ש!

לחצו לאירוע ההפגנה בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/865249766985500/

מביבי ועד ביטן, הממשלה טובעת בחקירות שחיתות. ובמקום לדאוג לציבור, הממשלה עסוקה בחוקים מושחתים ופרסונליים. אבל אנחנו לא שכחנו: כשממשלת הימין רומסת את כולנו ואת שלטון החוק כדי להיאחז בשלטון - אנחנו יוצאים לרחובות.

מוקדם יותר השנה, הפעילים והפעילות שלנו מימנו שלטי חוצות בפתח תקווה שהציתו את הדיון הציבורי על תפקיד היועץ המשפטי כשומר הראש של נתניהו, והתנועה שלנו קראה לראשי הסיעות להצביע אי אמון בראש ממשלה שחשוד בשחיתות. בואו נעשה את זה שוב, עד שננצח.

נתראה במוצ״ש,

מעין, רלוקה, אלי, בנג׳י, הלי ושדא - צוות זזים

למפה עם מוקדי ההפגנות ומידע נוסף ממארגני המחאה: http://act.zazim.org.il/go/1475?t=5&akid=1568%2E8418%2EWWRV_v

נ.ב. הימין כבר ניסה לפגוע בלגיטימציה של ההפגנות בפ״ת עם השקר על כך שזזים עומדת מאחוריהן ושהכל נעשה במימון הקרן החדשה לישראל. אז כדי להבהיר: אנחנו לא מארגנים את ההפגנות במוצ״ש ואין לנו קשר למארגנים. אנחנו נפעמים מהעוצמה של הכוח האזרחי שיוצא לרחובות, ומזמינים אותך ואת שאר עשרות אלפי הפעילות והפעילים שלנו להיות חלק מהמחאה האזרחית הבועטת.

זזים היא תנועה אזרחית של למעלה מ-80,000 פעילות ופעילים שיוזמים קמפיינים בנושאים בוערים כדי לקדם שוויון, שלום, זכויות אדם וצדק חברתי.

הרוב המתון מצטרף למחאה נגד השחיתות שתתקיים הערב (מוצ"ש)

אנו כועסים.

בשנה האחרונה היינו עדים לגל של פרסומים על חקירות שחיתות של פוליטיקאים שדואגים קודם כל לעצמם. משרתי ציבור שמרשים לעצמם לעשות עסקאות עם כספי המיסים שלנו. שדואגים להעברות לא ראויות, מטים מכרזים. דואגים לג'ובים לחבר'ה. גונבים את הקופה הציבורית. והכל מתוך חמדנות. הם לא פועלים בשביל הציבור, הם פועלים בשביל עצמם ובשביל מקורבים.

כל הדרכים כשרות - חקיקה אינטרסנטית, שיתופי פעולה עם גורמים עברייניים, השתקת המשטרה וניסיון ליצור אפליה בחוק. זו התנהלות שלא הולמת את הערכים של הרוב המתון הישראלי. אין גבול לבושה ולזעם שאנו חשים כלפי המערכת הפוליטית, כלפי שלל המעורבים בפרשות.

פוליטיקאים - תיזכרו! אתם עובדים בשבילנו, לא בשביל הכיס הפרטי שלכם או המנגנון המפלגתי. אנחנו, הרוב המתון, תומכי הקואליציה והאופוזיציה המתונים, דורשים שתנקו את הגורמים האינטרסנטים מן המפלגות. אנחנו דורשים מנהיגות עם שיעור קומה. שרואה את טובת הכלל.

אנחנו חזקים כשאנחנו פועלים ביחד. נשמיע קול ברחבי הארץ ונבהיר – עד כאן. אוהבים את ישראל. יוצאים לפעולה.

המאבק ממשיך - הרוב המתון מצטרף למחאה כנגד השחיתות שתתקיים הערב (מוצ"ש) ברוטשילד!

הפרסומים האחרונים לגבי "חוק ההמלצות" לא יצליחו לשנות את העניין העקרוני - שמנסים כל פעם מחדש לנצל את הכוח לחוקק עבור מטרות אישיות. וצריך לזכור, הפעם מדובר בחוק גרוע שמחליש ומשתיק את המשטרה ואת הפרקליטות. מה שהופך אותו ל"חוק ההשתקות". גם אם הוא ישונה, עדיין יש אישי ציבור שנחשדים בפלילים וזה לא מסתיים בראש הממשלה.

חוק ההמלצות הוא רק סימפטום למחלת השחיתות ואם לא נמגר אותה כאן ועכשיו - היא רק תלך ותתפשט בלי מעצורים.

לכן, עכשיו יותר מתמיד - אנחנו קוראים לכם להגיע הערב (מוצ"ש) לרוטשילד בשעה 20:00 ומשם נצעד אל עבר הבמה בהבימה. חשוב להמשיך את גל המחאה האדיר שהחל בשבת האחרונה עם עשרות אלפי האזרחים שיצאו להפגין ולזעוק - די! נמאס לנו מההתנהלות הבריונית בכנסת!

עד שאנחנו לא נראה את חוק ההמלצות מבוטל לאלתר - ועד שיתחילו לחוקק לטובת הציבור ולא לטובת עצמם - אנחנו ממשיכים למחות!

מתי? הערב, מוצאי שבת 09.12 20:00 איפה? שדרות רוטשילד - תגיעו!

התנועה לאיכות השלטון | יפו 208 | ירושלים | 94383 | 02-5000073

עליזה ואמיר השכל

ה"סיירת" של מחאת רוטשילד

חברים, אי אפשר להפקיר את השטח דומם בין מוצאי שבת אחד לשני. התפקיד שלקחה על עצמה "מחאת היחידים" הוא לחשוף את המחאה בשאר ימות השבוע.

רצ"ב לעיונכם מקצת פעילותנו במהלך השבוע, החל מצומת יסוד המעלה ומעונה בצפון ועד באר שבע בדרום.

אני קורא לכם להצטרף ל"סיירת", זה כל כך פשוט, כותבים שלט ושמים אותו בתא המטען של הרכב. יש לכם חצי שעה פנויה, עצרו במקום מתאים, שלפו את השלט והניפו אותו בגאון.

רק בכוחות משותפים נביא לשינוי, להתראות הערב ברוטשילד 16 תל-אביב.

"אוהבים את ישראל נפרדים מנתניהו"

כל טוב ושבת שלום.

אמיר