מתנגדי הסיפוח - בדיון על מעלה אדומים בכנסת

היום (שני 2.2.2016) בשעה 10.00 בבוקר תקיים ועדת החוקה של הכנסת דיון בנושא הצעת הימין לסיפוח התנחלות מעלה אדומים. אזרחים מאנשי המחנה הדמוקרטי בישראל ביקשו וקיבלו אישור להשתתף בדיון כדי להביע התנגדות חריפה ביותר לתכנית הסיפוח הזאת - כמו לחוק גזל הקרקעות הידוע בכינוי "חוק ההסדרה" וליתר הרעיונות העולים חדשות לבקרים בדמיונם היוצר של ראשי המתנחלים וגרוריהם במערכת הפוליטית.

"המאבק נגד תכניות הסיפוח וגזל הקרקעות עולה מדרגה" אומר נפתלי רז אשר ידבר בשם מתנגדי הסיפוח בדיון בועדת החוקה. "זה לא ענין של ימין או שמאל, של מפלגה מסוימת או ארגון כלשהו. זה פשוט ענין של אזרחים ישראלים מכל השכבות ומכל התחומים המרגישים שחבורה של הרפתקנים לאומנים חסרי אחריות מהמרים על החיים של כולנו. אנחנו לא מוכנים לאפשר להם לעשות זאת".

נפתלי רז מציין כי עצומת המחאה שיזם המחנה הדמוקרטי צוברת יותר ויותר תאוצה ומצטרפים אליה חותמים רבים נוספים מדי יום - ביניהם אנשי ביטחון וקצינים במיל. כולל בדרגת אלוף ותת אלוף וכן שגרירים ואנשי שירות החוץ בדימוס, חתני וכלות פרס ישראל, סופרים ואנשי רוח, בכירים בעדה הדרוזית, ח"כים לשעבר ממפלגות שונות (הוחלט לא להחתים ח"כים מכהנים) ובכלל תושבים מכל חלקי הארץ, מהצפון עד הדרום.

לפרטים נוספים ורשימת החותמים המעודכנת: zar89@netvision.net.il 054-5494172 נפתלי רז