פרס ליבוביץ 2016

בשנת 1988 כתב פרופ' ישעיהו ליבוביץ: "אם יימשך המצב הקיים (מילת המפתח היא 'אם') , תהיה החוליגניזציה - או שמא יהיה אף עלינו לומר- הנאציפיקציה - של העם והחברה בישראל, בלתי נמנעת." בימים קודרים אלה, אנו, המוקירים את זכרו, מנציחים את מורשתו בהענקת פרסים על שמו בעבור פעילות ציבורית ברוח משנתו.

וועדת הפרס היא בהרכב: פרופ' יוסי דהאן, גב' לאה שקדיאל, ד"ר מרדכי זלדון, פרופ' יוסי זעירא, ד"ר יהודה מלצר, פרום' זאב שטרנהל

פרס ליבוביץ 2016 - יום שישי 26.2 - צוותא תל אביב (אבן גבירול 30) בשעה 12.00

הפרס יוענק ל: יעקב מנור- על מאבקו הבלתי נלאה בכיבוש, העיתונאי אורי אבנרי יציג את יעקב מנור ופועלו.

במהלך האירוע יושמעו קטעי נגינה

הכניסה חופשית

תוספת: פורום המשפחות השכולות הישראלי-פלסטיני מזמין אתכם ביום שישי הקרוב, 26.2.18, ל"כיכר השלום" ולאחריה לטקס הענקת הפרס על שם ישעיהו ליבוביץ' לחברה דמוקרטית, צודקת ושוויונית, לחברי הפורום, רמי אלחנן ובסאם עראמין.

• לרגל הענקת הפרס יתקיים דיאלוג הרחוב השבועי של הפורום "כיכר השלום" בצומת הרחובות שאול המלך ואבן גבירול (בצד של שאול המלך 2, צמוד ללונדון מיניסטור), בין 10:00 ל- 12:00. בכיכר מתקיים שיח עם חברי הפורום השכולים, שמספרים את סיפורם האישי ועל בחירתם בפיוס – השבוע כיכר השלום תארח את זוכי הפרס – רמי ובסאם.

System Message: WARNING/2 (<string>, line 24)

Bullet list ends without a blank line; unexpected unindent.

בשל מרתון תל אביב, מומלץ להגיע לאזור ברגל.

• בשעה 12:00 יוענק פרס ליבוביץ' במועדון צוותא ת"א יפו. הפרס, שמוענק על-ידי תנועת 'יש גבול' ינתן ליעקב מנור ולחברי הפורום באסם עראמין ורמי אלחנן - אשר באומץ ליבם חותרים להפוך את השכול - אסונם - למנוף לקידום יחסי הבנה ושלום בין שני העמים.

System Message: WARNING/2 (<string>, line 27)

Bullet list ends without a blank line; unexpected unindent.

הכניסה חופשית. לעמוד האירוע: http://tinyurl.com/je5rzfj לסיפורו של בסאם עראמין: http://tinyurl.com/z7r63tr לסיפורו של רמי אלחנן: http://tinyurl.com/j6fdhrk בואו, הזמינו חברים, שתפו – חשוב להשמיע את הקול שלנו, אפשר אחרת. חייבים.